Search
  • Annika Söderholm-Emas

Kommande evenemang


Lite av det som är på kommande, kan eventuellt komma något till senare

NYHET! Vårmarknad på Hagalandet! Lördag och söndag 19–20 maj kl. 10.00 - 16.00. Föreningen säljer bland annat våfflor & kaffe, på plats finns även andra försäljare och aktiviteter. Kom med och inspireras inför sommaren. Om du är intresserad av att komma och sälja dina produkter ta kontakt med styrelsemedlem Anne-Charlotte e-post: lotte.castell@hagalandet.fi

tel: 044 0784732 ❖ Lördagen den 16 juni besöker vi Mustila Arboretum och Moisio Gård. Vi stannar vid Moisio Gård för en somrig lunch och efter ankomst till Mustila får vi en guidad tur i arboretumet. Då området är så stort reserveras egen tid för att undersöka området närmare, göra inköp i plantbutiken eller för ett besök i arboretumets kafé. Kaffe på egen bekostnad på lämplig plats under hemresan.

Bussen avgår från:

  • Bromarv kyrkan kl. 7.00

  • Tenala Sale kl. 7.20

  • Ekenäs busstation kl. 7.35

  • Karis busstation kl.7.55

  • Ingå Delta café kl.8.15

Priset för resan blir 45 € för medlemmar/ 55 € för utomstående. Barn under 12 år 15 €. Priset inkluderar bussresan, lunchen, inträdet och rundturen på Mustila. Bussen startar hemåt från Mustila kl.16.00. Anmälan till resan senast på torsdag 31 maj till ordförande Annika. Meddela om eventuella matallergier.

Lördagen den 25 augusti arrangerar föreningen sin traditionella HÖSTMARKNAD i Bromarf kby kl. 8.30–13.00. OBS! Höstmarknaden tillbaka på gamla bekanta datumet! På plats finns försäljare av alla de slag, kom och upplev den nyrenoverade hamnen och inspireras inför höstmörkret. Om du är intresserad av att komma och sälja dina produkter, kontakta ordförande Annika. ❖ Lördagen den 15 september åker vi på årets exkursion i närområdet. Vi besöker Brödtorp, Fiskarsin Panimo och Ägräs Distillery. Vi gör en avstickare till Fiskars där alla får äta lunch på egen bekostnad. Vi samåker med små bilar. Anmäl ditt intresse senast to 29 juli. Närmare information kommer i nästa medlemsbrev. Kontakta ordförande Annika.

#exkursion #trädgård #föreningsliv #trädgårdsmässa #program

66 views

© 2017 by vntf. Proudly created with Wix.com

Vårt tryckta reklammaterial är gjort av 
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now