Search
  • Annika

Utflykt till Pokrova


Lördagen den 5 augusti ordnar föreningen en exkursion till Pokrova kloster och klosterträdgård i Kyrkslätt. Vi åker med buss. Efter en guidad rundtur intas lunchen vid klostret. Efter det åker vi till Gårdsboden i Kyrkslätt. Gårdsboden har till försäljning fantastiska grönsaker, rotsaker och kvarnmalet mjöl, hantverk, bakverk, sylt, saft honung m.m.

Bussen avgår från Bromarv 9.20, Tenala 9.40, Ekenäs 10.00, Karis 10.15, Ingå 10.30. Start hemåt från Gårdsboden senast 15.15.

Pris för resan: 45€ för medlem, 50€ för icke-medlem.

Barn under 7 år 0€, och barn 8–13 år 10€. Barnen i sällskap av vuxen.

Vi kommer att äta vid Pokrova: på menyn är Borsjtj-soppa, smetana och kålpirog. Som efterrätt kaffe och sött kaffebröd. Meddela om specialdieter och allergier i samband med anmälningen!

Sista anmälningsdag 30 juni. Vi kommer att sända faktura innan resan för maten och rundturen i Pokrova, d.v.s. 25€ för vuxna och 10€ för barn 8–13 år. Den resterande summan samlas upp på bussen.

Om ni själva inte kan delta hoppas vi att ni kan sälja den vidare till någon annan intresserad, då Pokrova tar betalt för deltagare som inte annullerar senast en månad före besöket. Detta för att föreningen inte kan stå för kostnaderna om någon uteblir.

Anmälningar till Annika e-post annika@plantdax.nu eller tel. 040 7669398

Länk till Pokrovas hemsida

#närmat #trädgård #exkursion

99 views

© 2017 by vntf. Proudly created with Wix.com

Vårt tryckta reklammaterial är gjort av 
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now