Search

Höstmarknad i Bromarv

Höstmarknad med bl.a. närodlade grönsaker och lokalt mathantverk. Kom och smaka på olika tomatsorter och hitta din favorit! Kl. 11.00 är tomatexperter på plats, som ger tips och goda råd. Herrgårdsglass på plats. För barnen finns möjlighet till ponnyridning( mot en liten avgift) och på plats finns även kaniner och dvärghöns. Tidpunkt: 19 augusti kl. 8.30-13.00 Plats: Bromarv skärgårdshamnen Lillnäsvägen 1, 10570 Bromarv #höstmarknad #program #närmat

Evenemang

Evenemang som är på kommande i höst är bl.a: Höstmarknaden i Bromarv 19 augusti kl. 8.30-13.00. Med på programmet är bl.a. provsmakning av Tallbacka trädgårds stora sortiment av läckra tomater. En föreläsning om biologisk bekämpning av ogräs och ohyra både i odling och trädgård ordnas vid yrkeshögskolan Novia 24 oktober kl. 18.00. Föreläsare är Towe Backman. Närmare info kommer lite senare här på hemsidan och på vår Facebook-sida. Vi kommer även att informera närmare om andra evenemang som våra medlemmar har möjlighet att delta i.

Inhibering av utflykten till Pokrova och Gårdsboden

Utflykten till Pokrova och Gårdsboden är inhiberad, deltagarantalet nådde inte upp till minimiantalet för att Pokrova skall ta emot oss. Krockade även för många intresserade med annat program. Men vi försöker på nytt ett annat år.

Tack!

Ett stort tack till alla som donerat vinster till Ingådagen! Tack till Svenska Trädgårdsförbundet, Halpahalli i Horsbäck, Grönbacka plantskola, Tallbacka trädgård, Hagalandet, Södergårds och privatpersoner som donerat vinster och hjälpt till! Ett stort tack till Hagalandet som gav oss utrymme i sitt försäljningstält! Tack för att ni understöder vår föreningsverksamhet!

© 2017 by vntf. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now